LEDIGE PLASSER PÅ DANS FORDYPNING

En+Museumsnatt+onsdag+Topp+62+Small-43.jpg

Liker du å danse?

Kulturskolen har ledige plasser for ungdom.

Dans fordypning - Scene Ung

Scene Ung Dans er et fordypningstilbud for elever innen dans som viser stor interesse og innsatsvilje (tidligere het dette tilbudet “fordypning”). Dette er et tilbud for elever som ønsker å gå i dybden, trene mer og få et dypere innblikk i flere teknikker og dansesjangere.
Elever som vil fordype seg i dansefaget og allerede trener ved Kulturskolen kan søke om plass i fordypningsgruppen. I tillegg til ordinær undervisning trener elevene enda en dag per uke, og har  workshops en gang i måned.

Alder:
5-7. trinn.

Undervisningstid:
Tirsdager kl.18.30 - 19.45 (i tillegg til ordinær undervisning)
Workshops en gang i måned (dansefredager) kl.16.00-19.00

Undervisningssted:
Cissi Klein videregående skole, Blisterhaugvegen 9, 7078 Trondheim

Kostnad:
kr 1000,- pr semester i tillegg til vanlig semesteravgift

Ungdom (8. trinn og eldre)
Vi vil jobbe med koreografi og skapende arbeid med fokus på å opparbeide en sterk teknisk base. Det vil være hovedvekt på jazz og moderne/samtidsdans, og det vil jobbes både på gulvet, stående og med hverandre i par. Det unike med dette tilbudet er at treningene vil holdes ved Cissi Klein og samle dansere fra ulike steder i byen. På denne måten får elevene tilgang på lokaler som brukes av de som ønsker å gå videre med dansen på et høyere nivå, samt et nytt inspirerende sosialt miljø.

Tirsdager 18.30-20.30

Cissi Klein vgs.