Dans

0001_TRKK_kommunikasjonsK_750x750px_dans.png

Dans er poesi med ben og armer, skrev den franske poeten Baudelaire. Dans er en morsom hobby, og flott måte å uttrykke seg på. Dans har blitt et svært populært tilbud for både gutter og jenter, og vi tilbyr dans i stadig flere bydeler. I kulturskolen underviser vi i mange dansesjangere, men alltid med fokus på danseglede og mestringsfølelse. Det finnes dansetilbud for elever fra 2 - 20 år.

Dans

I danseundervisningen legger vi vekt på å ta vare på og utvikle elevens danseglede, danseteknisk grunnlag, mestringsfølelse og egen skaperkraft.


Alder
2 - 20 år

Innhold i undervisningen

Rabalderdans Tilbud for de yngste (2 - 6 år) Egen link til info/booking

Gjennom ledet improvisasjon og oppgaver utfolder vi oss til ulik musikk, leker med bevegelse og utforsker hva vi kan gjøre med kroppen. Les mer her (Link til småbarnstilbud)

Grunntilbud (6 - 10 år)

Elevene får kjennskap til ulike danseformer og får utvikle sine danseferdigheter. De får arbeide med grunnleggende danseteknikk, og lære hvordan man utvikler egne danser.

Kjernetilbud barn (10 - 12 år)

Elevene får trene ulike sjangre, som jazz, moderne/samtidsdans, hiphop/street, skapende arbeid og koreografi.

Ungdomskompani (13 - 20 år)

Elevene arbeider med koreografi og skapende arbeid med fokus på å opparbeide en tekniske ferdigheter. Hovedvekt på jazz og moderne/samtidsdans.

Utstyr

Elever stiller i treningstøy som det er lett å bevege seg i.

Undervisningssted, se  timeplan

Cissi Klein vdg skole (tidligere Trondheim Katedralskole (Katta), Huseby barneskole, Ila skole, Ranheim (Kulturtribunen), Charlottenlund barneskole, Stabbursmoen skole, Byåsen skole, Dalgård skole, Brundalen skole, Sjetne skole og Kattem skole.

  • Om kategorien
  • Undervisningstilbud
  • Fagplan
Alder:

Fra 6 år

Pris: